Brico Depot lansează noul catalog cu soluții pentru construcții

Brico Depot lansează noul catalog cu soluții complete și echipamente pentru orice tip de lucrări de construcții, potrivite pentru o #LucrareCuBaietii. 

Catalogul este valabil în perioada 21 iulie – 16 august și este disponibil în magazinele Brico Depôt, dar și pe website sau prin aplicația Brico Depôt.

Materialele de construcții – primul pas spre crearea unei case mai bune

În noul catalog Brico Depôt clienții au la dispoziție o gamă complexă de materiale de construcții de calitate: polistiren, plăci de gips carton, adezivi, tencuieli, vopsele, vată de sticlă, mortar, ciment, cărămizi, șipci, dar și diverse produse conexe.

Noile soluții de izolații din polistiren vin în ajutorul clienților care doresc o casă mai eficientă din punct de vedere energetic. Rapid și ușor de instalat, gamele de polistiren de la Brico Depôt sunt tratate cu substanțe ignifuge, fiind concepute atât pentru fațade ventilate, interior sau pentru izolarea termică a acoperișurilor, pereților și planșelor.

Clienții pot opta, de asemenea, pentru echipamente și unelte simplu de utilizat în orice proiect de construcții: de la produse complexe, de dimensiuni mai mari, precum betoniere cu coroană de fontă, roabe metalice sau derulator tambur cu 4 prize Schuko și protecție pentru copii, până la unelte foarte utile precum gletiere, mistrii, găleți și canciocuri.

Sisteme complete pentru acoperiș

Noul catalog Brico Depôt le propune clienților soluții inteligente de protecție a locuinței împotriva capriciilor vremii. Acoperișurile din țiglă metalică reprezintă alegerea ideală, deoarece sunt disponibile în dimensiuni variate și tratate anticoroziv. În plus, pot fi adaptate preferințelor clienților în materie de culori, care pot opta pentru culori diverse: maro, roșu, corai, mahon sau maro mat.

De asemenea, în noul catalog clienții găsesc sisteme practice de drenaj, plăci de tablă zincată sau șindrile bituminoase în forme hexagonale, de solzi sau dreptunghiulare, adaptate pentru orice proiect.

Un chip nou pentru casă – ferestre cu protecție UV și uși cu coeficient de transfer fonic

Ferestrele PVC cu dublă deschidere sunt realizate din sticlă termoizolatoare și asigură protecție la razele ultraviolete. În plus, vin cu o garanție profil între 7-10 ani, în funcție de model.

În noul catalog, clienții care doresc o transformare completă a casei, pot opta pentru uși de interior și exterior din PVC care sunt rezistente la razele ultraviolete și nu își schimbă culoarea. De asemenea, toate ușile din PVC au un coeficient de transfer fonic între 50-55 dB, sunt dotate cu 2 garnituri de etanșare și oferă o garanție profil între 7-10 ani, în funcție de model.

Noi proiecte pentru bucătărie și baie

Noile game de chiuvete de bucătărie oferă o zonă de lucru multifuncțională, astfel încât spațiul este folosit eficient. Concepută special pentru spații mici sau înguste, gama de chiuvete Romesco include accesorii care nu trebuie să lipsească din bucătărie: tocător, strecurătoare, suport de tacâmuri și uscător de vase. Fiecare accesoriu a fost proiectat inteligent, pentru a se potrivi perfect și a putea fi glisat pe marginea dublă a chiuvetei în multe configurații diferite.

De asemenea, clienții au la dispoziție în noul catalog Brico Depôt soluții funcționale pentru baie, adaptate pentru orice spațiu: lavoare și piedestale, vase WC, cabine de hidromasaj sau mobilier de baie.

Catalogul Brico Depôt este disponibil în magazine, pe website, la adresa https://www.bricodepot.ro/catalog/, și prin aplicația Brico Depôt.

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...