Brico Depot a remodelat toate magazinele achiziționate în 2013

Brico Dépôt, parte a grupului Kingfisher, lider european pe piaţa de DIY şi home improvement şi al treilea ca mărime la nivel mondial, a finalizat procesul de transformare a celor 15 magazine achiziționate în 2013. 

Cu o suprafaţă de 7500 metri pătrați, magazinul din nordul Capitalei a rămas deschis pentru clienţii săi pe toată durata lucrărilor de transformare. Întregul proces de reamenajare a fost finalizat într-un timp record de numai 11 săptămâni. Datorită poziției sale privilegiate, depozitul din Băneasa este atracția principală a profesioniștilor şi a pasionaților de bricolaj și completează cu succes seria unităților achiziționate în 2013 și transformate dupa modelul consacrat al Brico Dépôt.

Depozitul este structurat într-un format ușor de parcurs, menținând cele trei zone principale:

  • Materiale de construcții
  • Renovarea locuinţei
  • Amenajări interioare

 „Ne bucurăm că am încheiat procesul de transfomare al tuturor unităților, la mai puțin de doi ani de prezență pe piața din România și suntem mândri că am reușit să implementăm cu succes conceptul Brico Dépôt şi în magazinul din Băneasa. A fost un proces dificil, o perioadă de muncă susținută și dedicare, la care echipele Brico Dépôt şi-au adus un aport semnificativ. În continuare, ne propunem să acționăm cu aceeași perseverență şi profesionalism pentru a dezvolta în 2016 notorietatea mărcii Brico Dépôt în România. Le mulțumim echipelor care au fost foarte eficiente în finalizarea lucrărilor de transformare pentru depozitul din Băneasa, ce se adaugă acum celor trei unități deja operaționale din București.

Îi invităm pe clienții noștri să descopere noul depozit și să sărbătorească alături de noi deschiderea sa oficială, ce va avea loc vineri 4 septembrie de la ora 07:00”, a declarat Patrick Papot, Director General Delegat Brico Dépôt Romania.

Tot în această perioadă, Brico Dépôt lansează aplicatia mobilă gratuită pe IOS și ANDROID – „BRICODEPOT”, dar și catalogul ONLINE pe www.bricodepot.ro, două instrumente utile prin care clienţii pot verifica în timp real stocurile disponibile din fiecare depozit, cu un simplu click.

Gamele de produse sunt actualizate zilnic, profesioniștii eficientizându-și în mod semnificativ timpul dedicat cumpărăturilor.

În plus, până pe 30 septembrie, toți clienții care achiziționează produse din depozitele Brico Dépôt, pot beneficia de oferte de finanţare şi de credite personalizate prin biroul BRICO CREDIT, dezvoltat în parteneriat cu BRD Finance și ERB Retail Services. Produsele pot fi achiziționate cu dobândă zero până la 12 rate lunare, pentru cumpărături de minimum 500 lei. 

Conceptul Brico Dépôt are la bază patru valori esențiale:

  • Cele mai mici prețuri în fiecare zi

Formula de business Brico Dépôt este intrinsec legată de preț: cele mai mici prețuri sunt în fiecare zi la Brico Depot, pentru toate gamele de produse.

  • Comerț subliniat de produse „ARIVAJ”

Brico Dépôt menţine constant pasul cu dinamica ofertei comerciale din piață prin introducerea produselor „ARIVAJ”. Ce este un „ARIVAJ”? Un produs vândut în cantitate limitată, care nu se găsește în gama permanentă, vândut la un preț foarte mic, sub media pieţei.

  • Unități de tip „depozit”

Unicitatea formulei de business Brico Dépôt este de asemenea evidențiată prin magazinele sale – depozite robuste, create pentru eficiență, conforme cu așteptările clienților care își doresc să economisească timp prețios pentru proiectele lor.

  • Volum și autoservire

Atât profesioniștilor cât și amatorilor pasionați de bricolaj,  Brico Dépôt le propune o ofertă în cantități industriale, disponibilă imediat prin autoservire. Volumele mari permit menținerea prețurilor mici. La Brico Dépôt clienții găsesc produse indiferent de cantitatea necesară şi au astfel avantajul începerii lucrărilor imediat.

Deschizându-și ușile în fiecare zi de la ora 07:00, Brico Dépôt a devenit la mai puțin de doi ani de la intrarea pe piața locală, reperul profesioniștilor și meșterilor în bricolaj.

- Publicitate -

InstaSun, invenția 100% românească evaluată la 4 milioane de euro

Lansat pe piața locală în 2023, InstaSun este un dispozitiv care aplică automat și uniform ulei de protecție solară...

Comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori anul acesta

În prima jumătate a acestui an, comenzile de aparate de aer condiționat au crescut de peste două ori față...