Bravo Europa investește 3 milioane euro la Fundulea, județul Călărași

Bravo Europa investește 3 milioane de euro în extinderea spațiilor și a capacităților de producție și depozitare din România.

Fabrica de la Fundulea se întinde pe o suprafața de 10.000 mp și este una dintre cele mai moderne și mai mari fabrici de profil din Europa, având 37 de linii de producție de ultimă generație.

Aici compania produce și livrează peste 6,5 milioane mp de țiglă și tablă cutată, procesează peste 20.000 To de tablă anual și livrează către peste 1000 de clienți din S-E Europei.

Investiția presupune construirea unei noi hale de depozitare, extinderea spațiilor și platformelor existente pentru creșterea capacității logistice.

În perioada 2021 – 2022 compania va investi în creșterea eficienței și a calității serviciilor

Astfel, producătorul de acoperișuri Bravo Europa vrea să atingă 200 de milioane lei cifră de afaceri în 2021, după ce anul trecut a ajuns la 185 de milioane lei.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...