Braiconf, Greyder și Suvari au deschis magazine în Fashion House Outlet

Braiconf, Greyder și Suvari sunt brandurile ce completează mixul Fashion House Outlet Militari.

În ultimul trimestru al anului 2018, oferta de cumpărături este completată de Braiconf, un nou brand local cu tradiție, prezent în România de mai bine de jumătate de secol, ce oferă o gamă extinsă de cămăși. Magazinul său de 54 de metri pătrați este primul de acest tip și își întâmpină clienții cu cămășile sale iconice la prețuri de outlet.

Greyder surprinde clienții în căutarea perechii perfecte de pantofi cu o gamă variată de încălțăminte pentru întreaga familie prezentă în magazinul său de 175 de metri pătrați.

Suvari completează oferta pentru bărbații care apreciază stilul clasic și își doresc ținuta perfectă fie pentru birou, fie pentru sezonul petrecerilor de final de an. Aceștia se bucură de un magazin de 150 de metri pătrați.

Cu 10 noi magazine în portofoliu, de la începutul anului 2018 și până acum, FASHION HOUSE Outlet Centre și-a diversificat oferta cu branduri renumite precum: Under Armour, Tina R, English Home, Penti, Hummel, AC & CO, Pull Love, precum și cele mai noi inaugurări: Braiconf, Suvari și Greyder.

Suprafața totală închiriată în 2018 s-a ridicat la 2196 de metri pătrați, consacrând acest an drept unul dintre cei mai dinamici ani, ce a adus clienților un portofoliu extins de 66 de magazine, pentru o experiență a cumpărăturilor de neegalat.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...