Braiconf a deschis un magazin în București Mall Vitan

  • Un nou magazin Braiconf, brand 100% românesc de îmbrăcăminte, și-a deschis ușile la parterul București Mall-Vitan.  
  • Tradiția Braiconf a început în urmă cu 70 de ani, când prima cămașă a fost creată în fabrica din Brăila.

Prezent pe piața românească încă din 1950, Braiconf continuă să se extindă, magazinul din București Mall-Vitan fiind cel de-al 14-lea deschis în România. 

În cadrul noului magazin, clienții pot beneficia de cunoscutul serviciu Braiconf Made to Measure, prin intermediul căruia orice client își poate comanda o cămașă croită întocmai pe măsurile sale.

Pentru crearea produselor, Braiconf utilizează cele mai noi echipamente și  tehnologii de ultimă generație pentru a asigura un proces de producție de înaltă calitate, de la croieli și țesături și până la tehnicile de ambalare a produselor.

București Mall – Vitan, primul mall din România

București Mall – Vitan este primul centru comercial modern de tip shopping mall din România, fiind deschis acum mai bine de 20 de ani.

În prezent, mixul de branduri și de magazine continuă să fie un plus. Magazinul MANGO din București Mall-Vitan este cel mai mare din România, cu colecții pentru femei, bărbați și copii, de la nou-născuți până la 14 ani.

Magazinul Douglas din București Mall Vitan este unul dintre cele mai mari din țară, iar restaurantul Resto Aperto aduce în fața clienților conceptul de live cooking în rândul publicului.

București Mall continuă să fie un trendsetter după ce a devenit singurul centru comercial din România care găzduiește un magazin al retailerului scandinav MARC O’POLO.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...