Boxe, amplificatoare și alte echipamente de sunet, mai ieftine decât ai crede

Tehnologia a avansat extrem de mult în domeniul electronicii, iar nișa de echipamente audio a ajuns la performanțe extrem de mari, chiar și pe segmentul hobby.

Astfel, poți găsi boxe, amplificatoare și alte echipamente de sunet mai mult sau mai puțin profesionale, la prețuri neașteptat de mici.

Cu câteva sute de lei, cumperi online un super gadget audio. Multe boxe costă chiar sub 100 de lei. Spre exemplu, pe souqeshop.ro poți comanda boxa bluetooth Extreme 3 la preț promoțional de doar 75 de lei la momentul redactării acestui articol.

Este vorba despre boxă bluetooth portabila wireless, caracteristici tehnice complete fiind disponibile pe website.

Astfel de boxe wireless, pe baza tehnologiei bluetooth, sunt tot mai des cumpărate de cei care își doresc în anumite momente să poată avea muzica la volum intens, pentru tot grupul de prieteni, oriunde s-ar afla.

Muzica selectată poate fi transmisă de pe smartphone, laptop sau alte dispozitive. Conectarea este prietenoasă, iar acumulatorul are o largă autonomie, pentru distracție cât cuprinde.

Boxe fel de fel, inclusiv unele de dimensiuni mai mari, cu performanțe foart ridicate, pot fi comandate de asemenea online la prețuri extrem de avantajoase. În e-commerce, evident că ai foarte mare varietate de produse și prețuri minime.

Ne referim al produse de calitate, cu livrare direct din România – eviți taxe în plus, timp lung de așteptare și orice alte posibile probleme.

Ce mai poți cumpăra online din categoria de echipamente de sunet? Iată un set cu două microfoane wireless, de asemenea foarte util în diverse momente. Acest set de microfoane poate fi utilizat la karaoke, dar și la ședințe (pe plan profesional), conferințe, nunți petreceri diverse, orice alte evenimente. Se instalează foarte simplu și vine cu capacitate de transmisie wireless de înaltă calitate.

Caracteristici microfon: Tip emisie: FM; Putere emisie microfoane: 8 mW; Alimentare microfoane: baterie 9V; Frecventa: 75Khz. Detalii complete de asemenea pe Souqeshop, magazin online de electronice și electrocasnice, care stă mereu la dispoziția clienților cu oferte avantajoase și informații complete despre produsele comercializate.

În același e-shop există diverse modele de căști audio de foarte bună calitate. Revenind însă la boxe, mare succes au boxele portabile wireless cu microfon și telecomandă, așa cum este modelul de boxă portabilă JRH a61 200w bluetooth Microphone, la preț promoțional de doar 99 de lei!

Astfel de produse pot fi folosite cu succes în multe locații, inclusiv outdoor. O petrecere poate fi organizată simplu cu un gadget la cost atât de accesibil!

„Boxa activă karaoke portabilă cu Bluetooth, SD-card, MP3, stick USB este potrivită pentru o ieșire la picnic, ideală pentru karaoke, prezentări, petreceri copii sau petreceri stradale. Acum puteți cânta sau prezenta oriunde, indiferent dacă aveți la îndemână o priză de curent sau nu. Sistemul karaoke compus din boxa activă cu mixer și microfon inclus este ușor de transportat și este prevăzut cu acumulator reîncărcabil li-ion intern cu atonomie de minim 8 ore”, se menționează în sursa citată, de unde se poate face și comanda, cu livrare rapidă prin curier, la nivel național.

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...