Boutique-ul multibrand Hot-A-Porter din Marriott devine Terminal of Fashion

Boutique-ul multibrand Hot-A-Porter situat la parterul hotelului Marriott, în galeria comercială The Grand Avenue, se transformă în Terminal of Fashion.

Procesul de rebranding aduce un upgrade magazinului fizic și lansarea noului site, TOFF.ro

Terminal Of Fashion va reuni cele mai importante branduri de lux Valentino, Dolce&Gabbana, Saint Laurent, Jimmy Choo, Aquazzura, Gianvito Rossi, Lanvin, Pierre Hardy, Cesare Paciotti, Roberto Cavalli, Sophia Webster, Marcelo Burlon County of Milan, Palm Angels, Unravel Project.

Clienții pot opta pentru serviciului RESERVE & TRY, având astfel posibilitatea de a proba produsele preferate direct în boutique înainte de achiziționare, dar și pentru ridicarea comenzii sau returul acesteia direct în magazin.

Livrarea și returul produselor sunt gratuite.

Boutique-ul funcționează de luni până vineri între orele 11:00 și 19:00, respectiv sâmbătă și duminică între 11:00 și 18:00.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...