Boutique hotelul „Vila Arte”, achiziționat de Giulio Bertola, președintele Confindustria

Unul dintre cele mai apreciate hoteluri de tip boutique din București, Vila Arte, clasificat la patru stele, a fost achiziționat de ADV Communication, o companie cu capital integral italian fondată în 2001 de Giulio Bertola.

Achiziționarea unui imobil de tip Boutique Hotel are întotdeauna un anumit farmec pentru că este ca și cum ai intra să faci parte din intimitatea ei și de asemenea, și puțin din istoria capitalei, spune Giulio Bertola, fondatorul ADV Communication și Președinte Confindustria România

Procesul de renovare și de conservare a structurii originale va fi finalizată până în luna noiembrie, Imobilul de 400 mp este situat în Vasile Lascăr nr. 78.

Giulio Bertola, originar din Milano, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați antreprenori italieni din țară, deținând în ultimii 18 ani funcții în conducerea patronatului Confindustria România și a Camerei de Comerț Italiane pentru România (CCIpR).

Profilul său profesional este legat de cele mai importante internaționalizări de societăți italiene, precum cea recentă în domeniul sănătății, începută în 2019.

Astăzi numeroase familii românești pot avea acces la asistență medicală privată în România dar și în Italia, prin intermediul Mutua MBA, cea mai mare societate de ajutor reciproc în domeniul sănătății din Italia, după numărul de asociați.

CITEȘTE ȘI: Planuri pentru birouri şi hoteluri cu 700 de camere în zona Calea Victoriei

- publicitate -