Bosch pune în funcțiune o linie de producție măști, complet automatizată

Bosch a lansat la jumătatea lunii mai prima linie specială de producție pentru măști, la fabrica Bosch din Stuttgart-Feuerbach.

Compania va fabrica peste jumătate de milion de măști, folosind cinci linii de producție din cadrul a patru locații Bosch din întreaga lume. Liniile au fost proiectate de către unitatea de utilaje pentru scopuri speciale.

În urma unor solicitări de la peste 30 de companii, Bosch pune gratuit planurile de proiectare a liniei speciale la dispoziția celor interesați.

Pe lângă fabrica principală pentru industrie 4.0 din Stuttgart-Feuerbach, unde sunt proiectate două linii, capacitatea de producție a măștilor va crește cu ajutorul liniilor de producție deschise la locațiile Bosch din Naganathapura, India și Juárez, Mexic.

O instalație din cadrul fabricii Rexroth din Erbach, Germania, va completa rețeaua de producție. În general, până la sfârșitul lunii iunie, volumul de producție al celor cinci linii este stabilit să depășească zece milioane de măști pe lună.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...