Bosch începe construcția unei noi clădiri de birouri pentru Centrul de Inginerie Cluj

Lucrările de construcție au început în martie 2021 și vor fi finalizate în anul 2023, clădirea urmând a fi dată în folosință la începutul anului 2024.

Investiția totală planificată pentru acest proiect este de aproximativ 21 de milioane euro. Noua clădire, care va fi conectată cu sediul existent prin două pasarele, se va întinde pe o suprafață construită de circa 10.000 mp și zece etaje, fiind prevăzută cu o parcare subterană.

Adițional birourilor și sălilor de ședințe moderne, noua clădire va oferi diferite facilități, precum zone pentru testarea mașinilor, spațiu dedicat proiectelor studențești, sală de conferință.

Cele două clădiri de birouri ale centrului Bosch pot găzdui în total peste 1400 de angajați. Centrul de Inginerie Bosch Cluj oferă angajaților săi condiții de muncă flexibile, într-un model de lucru hibrid.

Prima clădire a centrului, inaugurată în februarie 2020 și având  o suprafață construită de circa 17.000 mp, este dotată cu cu birouri flexibile și spații de relaxare.

De asemenea, noua clădire a Centrului de Inginerie din Cluj va fi dotată cu echipamente ce vor susține lucrul în echipă, creativitatea și colaborarea.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...