Bosch a investit peste 360 de milioane de lei în 2019

Bosch a încheiat anul fiscal 2019 în România cu vânzări consolidate ce însumează peste 2 miliarde de lei (436 de milioane de euro).

Vânzările totale nete de 6,7 miliarde de lei (1,4 miliarde de euro), inclusiv vânzările companiilor neconsolidate și livrările interne către companii afiliate, au înregistrat o creștere de 18 de procente față de anul precedent.

Bosch intensifică treptat activitățile de producție în România după o diminuare temporară a acestora.

În 2019, numărul de angajați în cadrul Bosch România a fost de peste 8.000.

Bosch continuă investițiile în România

Bosch a investit aproximativ 360 de milioane de lei (peste 76 de milioane de euro) în România, în 2019, în principal în dezvoltarea uzinelor sale de producție din cadrul diviziei Soluții de mobilitate din Cluj și Blaj, precum și în domeniul cercetării și dezvoltării, în Centrul de Inginerie din Cluj.

2019 a fost un an de creștere semnificativă pentru fabrica de componente auto electronice din Jucu, județul Cluj, care și-a extins capacitățile de producție și depozitare, precum și portofoliul de produse și a inaugurat a doua sa unitate de producție.

Valoarea investițiilor se ridică la 40 de milioane de euro.

Mai mult, unitatea de producție Bosch din Blaj s-a dezvoltat semnificativ în 2019, atât din punct de vedere al producției, cât și al infrastructurii. Compania a inaugurat în 2019 o nouă clădire de birouri și laboratoare care găzduiesc aproximativ 250 de angajați.

Tot anul trecut, fabrica și-a relocat depozitul într-un nou centru logistic cu o suprafață de peste 20.000 de metri pătrați. Unitatea de producție Bosch din Blaj urmează filosofia lifelong learning a grupului Bosch, motiv pentru care, la Blaj, la începutul anului 2019 a fost inaugurat un nou centru de instruire.

- publicitate -

trebuie să citești