Bosch a inaugurat un centru medical propriu la Blaj

Bosch a inaugurat un centru medical la Blaj cu o suprafatață totală de peste 600 de metri pătraţi și un regim de înățime P+1.

În centru vor funcționa cabinete medicale de specialitate, medicina muncii, săli de curs, sală de gimnastică, vestiare, dar şi un cabinet dedicat pentru efectuarea testelor Covid-19.

Ca parte integrantă esențială a programului de sănătate oferit de fabrica Bosch din Blaj, centrul organizează, cu titlu gratuit, cursuri de prevenție și educație pentru sănătate cum sunt cele de nutriție, creștere a copilului, prim ajutor sau managementul stresului.

În plus, centrul medical oferă angajaților posibilitatea de a accesa, în baza unor reduceri și programări prioritare, servicii extra precum: tratamente dentare, peste 300 de tipuri de teste de laborator, radiologie și imagistică medicală sau medicamente regenerative și antiaging.

Unitatea de producție Bosch Blaj continuă dezvoltarea

Fabrica Bosch din Blaj și-a început activitatea în anul 2007, deservind sectorul tehnologiei industriale.

La Blaj, Bosch produce componente pentru industria auto: o gamă largă de senzori, precum și componente electronice pentru grupul motopropulsor.

Tot la Blaj, compania implementează soluții de Industrie 4.0, precum şi sisteme de monitorizare a producției și soluții inteligente pentru sudura cu laser.

Fabrica Bosch din oraș este una dintre cele trei fabrici ale companiei din Europa unde se produc senzori de noxe și una dintre cele două locații proprii de pe continent unde care se fabrică module electronice pentru cutia de viteze automată.

MONEY BUZZ ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...