Bookingham, aplicație de rezervări online lansată în Cluj-Napoca

Bookingham, aplicație nouă de rezervări online, dar și o platformă de advertising, se lansează în această primăvară pe piața din Cluj-Napoca.

Produsul își propune să reducă semnificativ costurile de administrare a campaniilor de marketing online, și totodată să simplifice procesele de colectare și management a rezervărilor sau programărilor. 

Conceptul se aseamănă Opentable sau Reservio, care au un succes considerabil peste granițe. În România însă, variantele disponibile la momentul actual sunt puține, iar serviciile oferite sunt limitate, atât pentru consumatori, cât și pentru branduri.

Ce face Bookingham

Cu Bookingham utilizatorul poate face o programare la medic (fie el specializat în medicină umană sau veterinară), la o cafenea, la săli de sport, saloane de înfrumusețare, sau chiar și la notar sau avocat.

Mai mult, userii pot descoperi și profita de discounturi și oferte ale business-urilor, fie ele happy hours la baruri, promoții speciale la restaurante, reduceri la saloane de înfrumusețare, sau pachete promoționale la dentist.

Pe partea de business, localurile își pot gestiona clientela direct din app, aplicația integrând calendar, agendă și funcții de management pentru programări și rezervări.

Cum se face reclamă

În ceea ce privește publicitatea, clienții hotărăsc doar ce buget vor să investească, iar mai departe echipa Bookingham se va ocupa de campaniile de promovare.

Bookingham pune la dispoziție și widget-uri, astfel ca un business să poată colecta informații despre rezervări direct din propriul site, din Facebook, Instagram, sau alte site-uri.

Aplicația include și o secțiune de recenzii, iar echipa Bookingham poate integra business-ul înscris pe platformă cu TripAdvisor și Google MyBusiness.

- Publicitate -

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...

Jocuri de cărți iubite de toți jucătorii

Cărțile de joc sunt sursa multor distracții, dar și competiții. De-a lungul timpului, oamenii au creat o sumedenie de...