Bonami inaugurează un magazin offline și oferă retur gratuit 365 de zile

Bonami a deschis primul magazin fizic în zona de cumpărături Černý Most din Praga, Republica Cehă. Pe o suprafață de aproximativ 200 mp există o selecție de accesorii, corpuri de iluminat, precum și de mobilier.

Mărci prezente în magazin sunt Bloomingville, Be Pure Home, PT LIVING, Karlsson sau mobilier de la Karup, Actona, La Forma și Rowico. Spațiul își va schimba sortimentul în funcție de sezon și de campaniile ce se află în desfășurare online.

În timpul achiziției, pentru simplificarea procedurii de comandă, clienții vor avea la dispoziție tablete.

Scanând codul QR al produsului selectat, acestea afișează toate informațiile disponibile, precum și articole conexe.

Magazinul împarte un spațiu comun cu vânzătorul ceh de paturi și saltele ProSpánek.

Acestea sunt disponibile și online, în oferta bonami.ro, cu o perioadă de testare de 45 de zile.

Pe viitor, Bonami plănuiește să inaugureze și alte magazine, atât în ​​Cehia, cât și pe celelalte piețe unde compania este prezentă, inclusiv în România.

Bonami oferă retur gratuit timp de un an

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi, într-o perioada dificilă,  Bonami oferă returul complet gratuit, timp de 365 de zile, la orice produs comandat, atât de dimensiuni mici, cât și pentru cele supradimensionate.

- Publicitate -

Prețurile apartamentelor au crescut și în luna aprilie. Au fost realizate 15.000 de tranzacții

În luna aprilie a acestui an, prețurile apartamentelor de vânzare au înregistrat o creștere de 14% comparativ cu luna...

Mai mulți vizitatori și vânzări mai mari pentru chiriașii NEPI Rockcastle

Vânzările chiriașilor centrelor comerciale NEPI Rockcastle, excluzând hypermaketurile, au fost cu 10,5% mai mari primul trimestru din 2024 față...