Bolt testează o opţiune exclusivă pentru curse livrate și solicitate de femei

Noua opţiune este disponibilă în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Oradea, Braşov, Sibiu, Craiova, Ploieşti şi Galați

Trending

Bolt testează „Women for Women”, o opţiune care le oferă conducătoarelor auto posibilitatea de a accepta curse solicitate doar de femei. Conducătoarele auto care aleg să o activeze vor fi conectate exclusiv cu pasagere.

La rândul lor, pasagerele pot utiliza acest serviciu pentru a solicita maşini conduse doar de femei, iar preţul acestor curse este acelaşi cu cel din categoria Bolt standard.

Noua opţiune de călătorie este inclusă în aplicaţie şi poate fi activată sau dezactivată, fiind disponibilă în Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi, Constanţa, Timişoara, Oradea, Braşov, Sibiu, Craiova, Ploieşti şi Galați.

Conducătoarele auto partener Bolt care folosesc această opţiune nu vor fi penalizate atunci când anulează o cursă, dacă persoana care aşteaptă să fie preluată se dovedește a nu fi femeie.

Aplicația Bolt are peste 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 500 de orașe din Europa și Africa.

CITEȘTE ȘI: Bolt, program de francizare pentru extinderea pe noi piețe internaționale

- Publicitate -

Ultimele

Investițiile în startup-urile românești au depășit 100 milioane de euro

Startup-urile românești au atras investiții în valoare totală de 101.7 milioane de euro în 2022. România este a cincea...

Trebuie să citești