Bolt, program de francizare pentru extinderea pe noi piețe internaționale

Bolt, platforma europeană de mobilitate, lansează Bolt Franchise pentru a pune serviciile de transport urban și de livrare la dispoziția mai multor clienți din întreaga lume.

Noul program de francizare își propune să continue accelerarea creșterii companiei Bolt, prin extinderea în afara piețelor sale de bază, din Europa și Africa, în regiuni precum America Latină și Asia.

Bolt este prima platformă de mobilitate care lansează, la nivel global, un program de francizare pentru transport la cerere și livrare de alimente.

Bolt va face echipă cu francizații pentru derularea serviciilor de mobilitate pe piețele lor, pe baza unei cote din venit.

Antreprenorii care se alătură Bolt Franchise vor răspunde de operațiunile locale, cum ar fi marketingul, asistența pentru clienți, contractarea șoferilor și a livratorilor.

Companiile pot alege să se asocieze cu Bolt pentru a lansa unul sau mai multe servicii, inclusiv ride-hailing, micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice sau livrare de alimente.

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...