All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

joi | 21 ianuarie | 2021
5.7 C
București

Bolt a închis o nouă rundă de finanțare în valoare de 150 de milioane euro

Bolt a strâns 150 de milioane de euro în cea mai mare rundă de finanțare de până acum. Investiția a fost condusă de D1 Capital Partners, cu participarea Darsana Capital Partners.

Bolt va investi fondurile pentru a spori siguranța și calitatea produselor sale.

Compania oferă o serie de caracteristici de siguranță, atât în ​​aplicațiile sale pentru utilizatori, cât și pentru șoferi, inclusiv un buton SOS, conceput pentru a le permite utilizatorilor să contacteze rapid serviciile de urgență dacă este necesar.

La începutul acestei luni, Bolt a lansat cea de-a patra generație a modelului său de trotinetă electrică, dezvoltat de echipa internă de hardware a companiei.

Acesta este proiectat pentru a deveni cel mai sigur model de pe piață, datorită senzorilor care detectează modurile nesigure de conducere, precum și construcției optimizate pentru o stabilitate suplimentară și o manevrare sigură.

În 2021, Bolt intenționează să lanseze noi funcții, cum ar fi monitorizarea automată a călătoriei cu ajutorul inteligenței artificiale, pentru a prevedea și preveni incidentele.

În 2020, Bolt s-a extins în 200 de orașe din 40 de țări și a ajuns la 50 de milioane de utilizatori la nivel global.

Pe lângă ride-hailing, Bolt intenționează să devină cel mai mare furnizor de micromobilitate din Europa, lansând trotinete în peste 100 de orașe în sezonul viitor.

- PUBLICITATE -