Bob Concierge, „vecinul” smart care îți face viața la bloc mai simplă

Bob Concierge este o rețea românească de automate, lansată în 2018, care oferă diverse servicii și produse pentru locatarii de la bloc.

În circa o jumătate de an de la demararea instalării de aparate BOB Concierge în blocuri din București, serviciile și produsele oferite de acestea sunt disponibile pentru 5.000 de apartamente din zeci de ansambluri rezidențiale din oraș.

Cele mai importante locații în care se află aparate Bob Concierge âsunt cartierele Natura Park Residence, Aviației Park, Circului Park Tower, Edenia Titan, New Town Residence – Baba Novac, Metropolitan Residence Aviației, Evocasa Optima Titan, Noor Residence, Day Residence, Belvedere Residence – Baba Novac sau Diamond Residence Pipera, etc.

Automatul Bob Concierge se instalează gratuit în blocurile celor care doresc să beneficieze de acesta și se utilizează cu ajutorul aplicației de mobil.

Servicii Bob Concierge

  • Minishop refrigerat cu alimente și băuturi, accesibil non-stop;
  • serviciul Bob Laundry de preluare în BOB a hainelor pentru curățătorie și returnarea lor în maximum 24 de ore tot în BOB, curate și călcate;
  • serviciul de cumpărături online Bob Shop, cu livrarea cumpărărurilor direct în BOB;
  • serviciul Bob Restaurant de comenzi food și meniuri, livrate chiar în BOB;
  • rezervarea de celule pentru preluarea coletelor de la curieri, pentru a evita contacul cu aceștia și a scăpa de așteptarea lor acasă;
  • recomandări de prestatori de servicii de încredere pentru urgențe în casă: reparații, instalații, curățenie și menaj, etc.

Cum funcționează apartul BOB Concierge

Pentru a utiliza BOBul este necesară aplicația de mobil Bob Concierge, disponibilă gratuit în App Store și Google Play.

Odată ce utilizatorul și-a făcut cont, primește un cod QR personal. Scanarea acestui cod QR în locul dedicat pe BOB permite alegerea de pe touchscreen a acțiunii dorite: accesarea minishopului, deschiderea celulelor pentru plasarea comenzii de curățătorie, preluarea pachetelor Bob Shop ori a coletelor de la curieri, ridicarea comenzii din Bob Restaurant, etc.

Începând din 2021, brandul Bob Concierge vrea să ajungă și în celelalte orașe mari din România.

- Publicitate -

Ultimele

4 din 10 angajați sunt nemulțumiți de salariu și jumătate cred că este ok

Un procent 39,4% dintre participanții la cel mai recent sondaj eJobs declară că nu sunt mulțumiți de salariul lor,...