BNR și alte bănci vor participa la programul de accelerare NEXTFintech

Bănci centrale, dar și private din România, Georgia și Macedonia de Nord, printre care Banca Națională a României, Banca Transilvania, TechVentures Bank sau TBC Bank Georgia vor participa la NEXTFintech.

Evenimentul virtual reprezintă finalul celui mai important eveniment de accelerare pentru startupuri fintech din România.

NEXTFintech este primul program de accelerare din România creat special pentru susținerea startup-urilor tech care dezvoltă soluții pentru domeniul serviciilor financiare.

BNR, EFSE DF, Banca Transilvania și FintechOS, printre speakeri

Evenimentul va avea loc pe 24 februarie, online, între orele 2:00 – 6:00 PM.

Printre speakerii NEXTFintech se numără reprezentanți ai băncilor centrale și private din România și din regiune, ai EFSE Development Facility, ai companiilor fintech și ai fondurilor de investitii.

Cele 11 startup-uri care au trecut prin cele 12 săptămâni de accelerare și care își vor prezenta proiectele pe scena virtuală a NEXTFintech sunt:  22Trust Venture, AlphaBlock Technologies, ENSO Business, Finpathic, Investory Toy Factory, KidsFinance, Leaseman, OptimRent, SSIF GOLDRING, TimedFX, ZoomReport.

Programul de accelerare a inclus patru module de mentorat intensiv: vânzări & matchmaking cu instituții financiare din regiune, marketing de produs, strategii de tranziție către piața internațională și pregătirea pentru atragerea de investiții.

- Publicitate -

Ultimele

Piața jucăriilor din România, nivel record de peste 1,7 miliarde lei în 2022

Cifra de afaceri a pieței de jucării din România (producție & comerț) a crescut cu 14% față de 2020...