Blugii sunt accesoriul lunii mai la DenimFest

.

DenimFest, primul festival dedicat unuia dintre cele mai populare materiale din lume, denimul, va avea loc în București Mall și în Plaza România în perioada 18-27 mai. 

 

Cu această ocazie, cele două mall-uri vor oferi tuturor pasionaților de blugi reduceri de până la 30% la toate articolele din denim. Tommy Hilfiger, Springfield, Collective, Lee Cooper, Kenvelo, BSB și Mango sunt magazinele partenere din București Mall. În Plaza Romania aceste reduceri se aplică la magazinele Tommy Hilfiger, Tom Taylor, BSB, Collin’s, Mango, Desigual, Gap, Collective, Jack & Jones, Springfield.

 

“Jeanșii sunt un element vestimentar universal, celebru în toată lumea, creat de designeri renumiți, care, în fiecare an pe 20 mai, sărbătoresc ziua oficială a acestora. Anul acesta am ales să dedicăm și noi luna mai blugilor, printr-un concept unic, „DenimFest”, în cele două centre comerciale din portofoliu, București Mall și Plaza România. Așadar, îi așteptăm pe toți iubitorii de blugi  cu reduceri de până la 30% la branduri consacrate precum Levi’s, Tommy Hilfiger, Lee Cooper, Gap și alții” a declarat Smaranda Heroiu, Deputy Marketing Director Anchor Grup.

 

În anul 1873, pe 20 mai, Levi Strauss și Jacob Davis obțin un brevet pentru invenția lor care presupunea buzunarul căptusit cu nit. De atunci, aceasta data este considerată Ziua Oficială a blugilor.

 

Jeanșii sunt un element nelipsit din garderobă și rămâne probabil cea mai versatilă alegere, indiferent de evoluția modei, fiind purtați de vedete mondiale precum Audrey Hepburn și Marilyn Monroe. De-a lungul timpului, blugii au rămas piesa vestimentară favorită a femeilor, fiind preferați de bărbați pentru ținutele sport sau casual, în toate varietățile de culoare și model.

 

De la apariția lor cu un secol și jumătate în urmă, blugii au fost purtați de fiecare segment al societății americane și au fost exportați peste tot în lume, ca simbol al acestei civilizații. În continuă reinventare, aceștia au devenit un obiect vestimentar comod, extrem de practic, care se potrivesc la orice ținută.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...