Blugento lansează Zento, o platformă eCommerce de tip SaaS

  • Platforma Zento este destinată companiilor cu afaceri de peste 1 milion de euro;
  • Blugento va continua dezvoltarea platformei Blugento, construită pe soluția anterioară, Magento 1, aceasta putând fi folosită atât de clienții existenți, cât și de cei noi;

Zento, noua platformă eCommerce de tip SaaS este bazată pe Magento 2.

Zento se adresează, cu precădere, companiilor care au deja un magazin online și vor să treacă la următorul nivel de scalare a vânzărilor, prin oferirea unei experiențe noi, familiare cumpărătorilor, și business-urilor offline, cu experiență,  care vor să facă pasul în online.

Cum funcționează Zento

Platforma Zento permite magazinelor online să fie mult mai rapide, timpii de încărcare a paginilor scăzând considerabil.

Procesul de cumpărare este îmbunătățit, astfel că utilizatorii finali pot achiziționa produsele dorite într-un timp mai scurt.

Mai mult, experiența de utilizare a noii platforme este una familiară și integrată, Zento facilitând interacțiunea cu magazinul prin integrarea PWA (Progressive Web Apps).

Astfel, oferă o interacțiune identică cu cea a unei aplicații mobile, fără a fi nevoie ca utilizatorii să instaleze o aplicație din App Store sau Play Store pe care să o actualizeze periodic.

Continuă și dezvoltarea Blugento

Blugento va dezvolta în continuare, în paralel, și platforma Blugento, construită pe soluția anterioară, Magento 1, aceasta putând fi folosită atât de clienții existenți, cât și de cei noi.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...