Blue Air și Lidl Tour lansează zborul direct București – Marrakech

Blue Air și Lidl Tour, magazinul online cu vacanțe, le oferă turiștilor români zboruri directe București – Marrakech. 

Biletele s-au pus deja în vânzare pe site-ul Blue Air www.blueairweb.com, iar de pe site-ul Lidl Tour (www.lidl-tour.ro), cei interesați de o vacanță în Maroc pot achiziționa diferite pachete turistice cu zbor directZborurile București – Marrakech încep pe 3 noiembrie și se vor desfășura, în fiecare sâmbătă, până pe 5 ianuarie 2019.

Pentru români, Marrakech a fost o destinație exotică dorită, dar lipsa opțiunilor de zbor directe a descurajat mulți turiști să descopere ”capitala turistică” și fosta capitală imperială a Marocului. Prin parteneriatul dintre Blue Air și Lidl Tour, turiștii se pot bucura acum de zboruri directe între București și  Orașul Roșu.

Marrakech este unul dintre cele mai populare orașe turistice din Maroc și ne bucurăm să oferim această destinație vibrantă clienților noștri, în parteneriat cu Lidl Tour. Fiind unul dintre centrele economice ale țării, există un potențial imens în Marrakech, atât în ceea ceea ce privește călătoriile turistice, cât și cele de afaceri, și suntem încântați să adăugăm în oferta noastră zborul direct București – Marrakech. Avem încrederea că va fi foarte bine primit de turiștii români”, a afirmat Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air.

La rândul său Frank Wagner, CEO Lidl România a declarat: „În luna iunie aniversam doi ani de prezență Lidl Tour pe piața românească  prin lansarea, în parteneriat cu agenția Karpaten,  a primelor pachete turistice din România cu zbor direct București-Marrakech, oferindu-le astfel românilor 4 variante de vacanță în surprinzătorul Maroc. Acum, datorită parteneriatului cu Blue Air, ne propunem să îi aducem mai aproape de această destinație minunată și pe cei care își doresc vacanțe do-it-yourslef, oferindu-le posibilitatea de a achiziționa doar bilete de avion”.

- Publicitate -

KFC a depășit pragul de 1 miliarde de lei vânzări în 2023 în România

Cea mai mare contribuție la rezultatele financiare ale Sphera Franchise Group anul trecut a avut-o KFC care a depășit...

România este pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT

România se clasează pe locul secund în Europa ca număr de specialiști IT, 4 din 10 angajați fiind femei,...