Blue Air lansează trei noi pachete tarifare: BASIC, PLUS și BIZ

Blue Air anunţă lansarea a trei noi pachete tarifare, BlueBASIC, BluePLUS, BlueBIZ, pentru a raspunde nevoilor diferite de călătorie.

BlueBASIC oferă cel mai mic preţ disponibil pentru zborurile selectate, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de maximum 10 kg şi check-in online gratuit.

În plus, pentru o perioadă limitată de timp, toate rezervările includ o schimbare gratuită a datelor de călătorie, plătindu-se doar diferenţa de tarif.

BluePLUS este destinat călătoriilor de agrement şi include cel mai mic preţ disponibil pentru zborurile selectate, un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de maximum 10 kg, un bagaj de cală de 23 kg (100x80x30cm).

În plus, permite selectarea gratuită a locurilor standard (rândurile 5 – 32, dar cu excepţia locurilor cu spaţiu suplimentar pentru picioare).

Mai mult, se poate realiza o schimbare gratuită (pentru o perioadă limitată de timp) a datelor de călătorie (cu plata doar a unei diferenţe de tarif).

Check-in online este gratuit – disponibil cu 30 de zile înainte de decolare, iar check-in la aeroport este gratuit.

BlueBIZ este un produs premium ce conţine: loc premium, inclusiv locurile din primul rând şi locurile cu spaţiu suplimentar pentru picioare.

Pachetul permite schimbări nelimitate ale datelor de zbor gratuit și prioritate la îmbarcare plus două bagaje de cabină.

În plus ai un bagaj mic de cabină (40x30x20cm) de 10 kg plus un bagaj de cabină mare (55x40x20cm) de 10 kg, un bagaj de cală de 32 kg (100x80x30cm).

Check-in online este gratuit – disponibil cu 30 de zile înainte de decolare, iar check-in la aeroport este gratuit.

- Publicitate -

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...

București vs Ilfov. Cum a evoluat piața imobiliară din cele două zone

Tranzacțiile rezidențiale din județul Ilfov au crescut cu 6% în 2023, comparativ cu anul precedent, în vreme ce, în...