All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

-PUBLICITATE-

Blitz a lansat prima linie telefonică gratuită destinată pieței imobiliare

Primul Telverde din imobiliare este o inițiativă a agenției Blitz din Cluj-Napoca și este dedicat tuturor persoanelor care doresc să-și cumpere o locuință sau au nevoie de informații din domeniu. 

Linia telefonică este gestionată de o echipă de operatori call center alături de 20 de specialiști cu experiență de peste 10 ani în imobiliare și domeniile conexe.

Aceștia vin din domeniile financiar-contabil, bancar, juridic sau investiții.

În primele două săptămâni de la lansare, cele mai multe întrebări primite prin intermediul liniei telefonice gratuite au fost legate de modalitățile de finanțare potrivite pentru realizarea unei tranzacții imobiliare.

Au urmat, întrebările legate de costul per metru pătrat al unei proprietăți, anumiți termeni imobiliari specifici, ori oportunități de investiție în imobiliare în această perioadă.

TelVerde by Blitz este un proiect social, care nu condiționează încheierea vreunei tranzacții, nici în prezent, nici în viitor. Fără nicio obligativitate, apelanții Telverde ne pot suna și pune orice întrebare din domeniul imobiliarelor, a spus Cătălin Priscorniță, CEO Blitz.

Dacă în urmă cu 10 ani, doar 1 din 3 tranzacții au loc prin intermediul unei agenții imobiliare, analize recente arată că 40% dintre cei care intenționează să încheie un contract evită intermedierea unui agent.

Scopul inițiativei Telverde by Blitz este să ofere informații corecte despre tranzacțiile imobiliare pentru a reduce incertitudinea din piață și a crește gradul de încredere în specialiștii din acest domeniu.

Cei interesați pot apela numărul de telefon 0800-070-333, gratuit, între orele 10:00-17:00.

- PUBLICITATE -

TREBUIE SĂ CITEȘTI