Black Sea Fund a achiziționat pachetul majoritar de acțiuni al Gymboland

În 2022, grupul a înregistrat o cifră de afaceri de peste trei milioane de euro, iar în prezent, rețeaua are 125 de angajați și 13 spații

Fondul de investiții Black Sea Fund a achiziționat o participație majoritară în Kids Element S.A., compania care deține și operează spațiile de joacă indoor Gymboland și sălile de jocuri distractive Rematch.

Valoarea tranzacției care a fost semnată în a doua jumătate a lunii noiembrie și a implicat atât achiziția de acțiuni existente de la fondatori, cât și o majorare de capital, este confidențială.

Compania are în prezent o rețea de 13 locații în București, Constanța și Ploiești. Planurile de extindere prevăd peste 25 de locuri de joacă și săli de jocuri distractive până la sfârșitul anului 2026.

Gymboland este un brand lansat în 2009 de cuplul Adi și Lavi Shalom împreună cu Favi Stelian. La momentul lansării, a fost unul dintre primii jucători care au intrat pe piața locală a spațiilor indoor de joacă pentru copii.

Gymboland se adresează copiilor mai mici de zece ani, în timp ce Rematch este pentru toată familia, dar mai ales pentru adolescenți. Anul acesta, aproximativ 280.000 de copii s-au jucat în sălile Gymboland și Rematch.

CITEȘTE ȘI: Fondul de investiții MID EUROPA inaugurează biroul din București

Piața locală de spații de divertisment pentru copii are o valoare de aproximativ 75 milioane de euro, din care segmentul locurilor de joacă indoor reprezintă aproximativ 20 milioane de euro, potrivit Black Sea Fund.

Black Sea Fund (BSF) a avut un buget de investiții de 43 milioane de euro și a investit până în prezent în companiile Intermedio General Group (Theta), Clinica Dentară (DigiRay), D-Toys S.A. și Kids Element S.A. (Gymboland).

- Publicitate -

Cum îți poți finanța propria afacere

Dacă ți-ai dorit de mult timp să devii antreprenor, însă lipsa de capital te-a ținut pe loc, trebuie să...

Piața hotelieră din București a continuat să recupereze scăderile din pandemie

Rata de ocupare a hotelurilor din București a crescut anul trecut la 66% comparativ cu 61% în 2022, însă...