Black Friday Special la Kika

kika, magazinul de mobilier și decorațiuni interioare, se alătură, pentru al 4-lea an consecutiv, evenimentului Black Friday anunțând sute de reduceri de până la 50% atât în magazin, cât și online, pe kika.ro.

În plus, pe lângă ofertele de Black Friday, clienții își pot achiziționa produsele preferate și în rate fără dobândă, sistem asigurat de retailer prin partenerii săi.

Cei care își doresc să-și redecoreze casa se pot bucura de ofertele de Black Friday kika până pe 3 decembrie, perioadă în care discounturile se țin lanț. Astfel, persoanele interesate să își schimbe atmosfera din casă își pot găsi inspirația de care au nevoie între sutele de produse de mobilier și decorațiuni aflate la super ofertă.  Ca în fiecare an, reducerile competitive acoperă toate departamentele magazinului.

Retailerul a pregătit prețuri speciale de Black Friday pentru sute de produse din toate categoriile, de la obiecte de mobilier, până la cele mai diverse accesorii și decorațiuni de interior potrivite fiecărui stil.

- publicitate -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.