Black Friday și în magazinele Hello Kitty

sursa foto: myploiesti.ro
sursa foto: myploiesti.ro

In perioada 29 Noiembrie – 01 Decembrie 2013, Hello Kitty organizeaza un Pink Black Friday cu reduceri la produsele originale Sanrio Hello Kitty pana la 50%.

Hello Kitty este un personaj celebru si indragit in intreaga lume, produs de compania japoneza Sanrio. Ikuko Shimizu este creatorul primului produs Hello Kitty, o poseta din vinil cu o pisicuta alba desenata pe ea, aparuta in Japonia in 1974. Brandul Sanrio a luat fiinta cativa ani mai tarziu, in 1980, cu un colt mic intr-un magazin din Germania, ajungand ca astazi sa cuprinda 3.000 de locatii care afiseaza peste 2.000 de produse dedicate domnisoarelor si doamnelor care au in comun prietenie, iubire, recunostinta si stil.

Incepand cu martie 2013, MyKitty este primul magazin oficial Sanrio Hello Kitty din Romania.  “Ne bucuram ca acest binecunoscut brand a ajuns si in Romania.  O gama larga din colectie va fi  prezenta exclusiv in magazinele MyKitty si va intregi, pe parcurs, toata colectia originala de acasa, spre bucuria celor mai copilaroase doamne si domnisoare. Ar mai fi multe de povestit despre aceste minunatii, frumoase si colorate, mai ales ca intreaga noastra echipa isi propune sa fie la curent cu tot ce apare nou pe piata si astfel sa se regaseasca si in magazinul nostru”, a declarat Colindeata Petre, reprezentant al brand-ului Hello Kitty in Romania.

Oferta MyKitty de Black Friday va include reduceri de pana la 50% la produse Hello Kitty dintre cele mai variate, de la rechizite scolare, haine si genti, la produse pentru bucatarie, bijuterii si accesorii vestimentare. Reducerile sunt valabile in magazinele MyKitty din Afi Palace Cotroceni Bucuresti, Afi Palace Ploiesti si in magazinul online www.mykitty.ro.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...