Black Friday și finalul de an dublează volumul de colete care intră în țară

Coletăria.ro estimează pentru finalul anului dublarea volumului de colete care vor intra în România din afara granițelor.

Principalele motivele vor fi comenzile realizate de Black Friday făcute de români în magazinele online din afara țării și pe durata lunii decembrie, tradițional, perioadă în care se fac cele mai multe comenzi online dintr-un an.

Totodată, și numărul de colete trimise de români în străinătate a crescut semnificativ.

Coletăria.ro estimează o creștere de 35% a numărului de colete trimise în străinătate în 2020, față de anul trecut, în rețeaua proprie.

Livrarea cu FedEx în America

Cel mai nou parteneriat al companiei este cu FedEx, ce permite trimiterea de colete către toate statele SUA, inclusiv Hawaii în doar 6 zile.

Mai mult, acum pot fi trimise colete cu o greutate de până la 10 kg, nu de doar 2 kg, cel mult, cât permitea soluția anterioară de transport.

Datorită îmbunătățirii proceselor și, de asemenea, datorită noilor depozite construite anul acesta în Europa, Coletăria.ro a accelerat și mai mult livrarea către Franța cu transportatorul FR Colissimo, coletele fiind livrate în 5 zile după depunerea coletului în sistemul Coletăria.ro.

În prezent, în Franța, grupul Packeta operează deja, prin parteneri, 19.000 de puncte de preluare a coletelor.

Și operațiunile din Polonia și Grecia au fost îmbunătățite, grupul Packeta deschizând un nou depozit în Polonia și stabilind un nou parteneriat cu transportatorul Taxydromiki.

În România, Coletăria.ro a stabilit un nou parteneriat cu compania de curierat Sameday, care livrează coletele direct la adresă, în maximum 2 zile și la prețuri de la 20 de lei + TVA.

MONEY BUZZ | ȘTIRI BUSINESSȘTIRI ECONOMICE | ȘTIRI FINANCIARE |

- Publicitate -

Veniturile din mineritul Bitcoin, vârf de 107 milioane de dolari într-o zi

Veniturile zilnice din mineritul Bitcoin au atins un maxim istoric de 107,7 milioane de dolari în ziua înjumătățirii recompenselor,...

Principalii dezvoltatori imobiliari au început să-și consolideze portofoliile de terenuri

Principalii dezvoltatori imobiliari din România au început să-și consolideze portofoliile de terenuri, iar 2024 se anunță un an foarte...