Black Friday la Rombiz

.
.

ROMBIZ se alatura campaniei Black Friday incepand de vineri, 21 noiembrie 2014, ora 08:00, cu reduceri de preturi semnificative la electronice, electrocasnice si produse IT&C, atat in mediul online cat si in reteaua de magazine din intreaga tara.

Marea prabusire a preturilor se va produce timp de 6 zile la ROMBIZ. In perioada 21-23 si 28-30 noiembrie, reducerile la televizoare, laptopuri, tablete, electrocasnice mici si mari vor porni de la -10% pana la -80%.

O problema semnificativa cu care s-au confruntat retailerii si deopotriva cumparatorii, in editiile trecute, a fost suprasolicitarea serverelor, ducand la un blocaj al procesului de cumparare online. “Platforma online www.rombizshop.ro este pregatita pentru un trafic mult mai mare decat intr-o zi obisnuita”, ne asigura Florin Dumitrache – Director Vanzari.

In ceea ce priveste livrarea produselor, cei care vor cumpara online de pe www.rombizshop.ro vor beneficia de transport GRATUIT pentru cumparaturi mai mari de 150 lei in Bucuresti si pentru cumparaturi mai mari de 300 de lei oriunde in tara, indiferent de greutatea produselor. ROMBIZ va asigura livrarea produselor atat prin reteaua proprie de transport, cat si prin intermediul firmelor de curierat rapid.

- Publicitate -

O bună parte din români folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal

Un procent de 40% dintre românii din mediul urban folosesc aplicații de AI cel puțin săptămânal, iar 28% la...

Dimitrie Pompeiu, zona de birouri cea mai căutată în primul trimestru din 2024

După primele 3 luni ale anului curent sectorul de birouri din București înregistrează o creștere în cea ce privește...