Black Friday la Ecco

.
.

Anul acesta, retailerul danez de încălţăminte şi accesorii ECCO pregăteşte pentru Black Friday reduceri de până la 50% la produse de încălţăminte şi genţi.

În plus, oferta de Black Friday va continua până duminică 01 Decembrie 2013.  Iar ca o repetiţie la Vinerea Neagră, in acest weekend 22-24 noiembrie 2013, magazinele ECCO şi magazinul online www.ecco-shoes.ro te aşteaptă cu 30% reducere la produsele selectate.

În 2012, campania desfăşurată de ECCO cu ocazia Black Friday s-a bucurat de un real succes, atât în magazinele fizice, cât şi online pe www.ecco-shoes.ro. „Trebuie să recunoaştem că anul trecut evenimentul a fost un succes pentru noi, înregistrând vânzări şi trafic de peste zece ori mai mari decât într-o zi obişnuită. S-au vândut sute de perechi de cizme, botine, ghete de damă, bărbaţi şi copii. A fost peste aşteptările noastre, comenzile conţinând câte trei, patru, chiar şi cinci perechi de încălţăminte”, declara Dl Victor Tighinean, Managing Director ECCO România.

Pentru Black Friday 2013, ECCO propune din nou oferte tentante pentru clienţii săi: până la 50% reducere la produsele selectate.  Peste 100 de modele de pantofi, ghete şi cizme pentru femei, bărbaţi şi copii, dar şi genţi vor putea fi achiziţionate la preţ redus.

Vestea bună este că ECCO a prelungit oferta pe tot weekend-ul de după 29 noiembrie, aceasta  va continua şi în weekend-ul 30 Noiembrie-01 Decembrie 2013, atât în magazinele fizice cât şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.  Astfel, clienţii care nu reuşesc să îşi facă cumpărături în ziua de Black Friday, vor avea la dispoziţie tot weekendul să se bucure de oferta.

Dar până la Vinerea Neagră de 29 noiembrie, ECCO îţi propune încă un weekend de reduceri! În perioada 22-24 noiembrie 2013, magazinele ECCO şi magazinul online www.eco-shoes.ro te aşteaptă cu 30% reducere la peste 200 de produse. Vino şi tu să te bucuri de cea mai confortabilă încălţăminte din lume, în condiţii şi la preţuri confortabile!

Filosofia mărcii ECCO porneşte de la ideea că încălţămintea trebuie să se adapteze piciorului şi nu invers. Misiunea ECCO este să ofere încălţăminte confortabilă, cu stil şi de calitate superioară.

ECCO este al doilea cel mai mare producător de încălţăminte din lume, fiind recunoscut şi premiat pentru calitatea şi confortul produselor sale. În România, ECCO deţine un total de 16 magazine, în Bucureşti, Cluj Napoca, Timişoara, Iaşi, Constanţa şi Braşov si un magazin online www.ecco-shoes.ro.

- Publicitate -

Ultimele

Diferenta dintre metoda traditionala de facut clatite si aparatul automat Pancake Corner

Intr-o lume in care tehnologia a devenit omniprezenta si ne-a simplificat multe activitati, exista intotdeauna intrebarea daca metodele traditionale,...