Black Friday la birouri

sursa foto: mariantherm.ro
sursa foto: mariantherm.ro

Compania de consultanță imobiliară, Esop, a pregătit o fertă specială de Black Friday, dedicată celor care închiriază birouri.

Astfel, dacă închiriezi un sediu în ultima săptămână din noiembrie poţi primi buget de amenajare şi de la o lună până la cinci luni scutite de chirie, în funcţie de clădire.

CE CLĂDIRI SUNT LA PROMOŢIE ŞI CE BONUSURI DAU

1. La un centru nou de birouri, premium, din zona Universităţii eşti scutit o lună pe an de chirie şi ţi se acordă buget de amenajare, în funcţie de cât de mult vrei să stai!

Ultimele spaţii disponibile (cu o suprafaţă totală de 361 mp) într-un business center tip boutique, situat în zona ultracentrală – în spate la Intercontinental, cu finisaje premium, care se „învârte după soare” la propriu –jaluzelele sale se repoziţionează automat în funcţie de mişcarea soarelui, astfel încât să asigure lumină naturală optimă pentru locatari – sunt promovate de ESOP Consulting de Black Friday 2013.

Aceasta este şi prima clădire sustenabilă de închiriat de Black Friday, fiind de ultimă generaţie, construită astfel încât să aibă un consum redus de energie: cu aproximativ 31% mai mic decât cel al unei clădiri de birouri tradiţionale şi cu aproximativ 42% mai mic decât consumul unei clădiri de birouri  cu o vechime mai mare de 10 ani.

La promoţia de Black Friday sunt scoase la închiriere ultimele două spaţii libere din clădire în următoarele condiţii speciale:

– o lună liberă de chirie pentru fiecare an de contract (la un contract de doi ani, două luni gratis, la trei ani – trei luni gratis ş.a.m.d).

– Buget de amenajare oferit de proprietar: 50 euro/mp pentru un contract de 5 ani şi 30 euro/mp pentru un contract de 3 ani

2. 3 luni de grace şi fit-out inclus (mochetă, partiţii, cablare) la Remus BC, o clădire care beneficiază şi de facilităţi europene pentru IMM-uri!

Remus BC este un proiect de birouri S+P+5E, central, în zona Unirii-Calea Călăraşi, un business center de calitate superioară construit cu bani europeni, care va fi dat în folosinţă în primul trimestru din 2014, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 1.550 mp, din care mai este disponibilă o suprafaţă de 1.390 mp, cu module de spaţii care pornesc de la 84 mp.

Spaţiile de birouri se predau partiţionate, cu reţeaua date-voce executată. Clădirea dispune de climatizare 4 pipes, generator pentru sistemele vitale dar şi pentru o parte dintre prizele chiriaşilor, lift, pază 24 ore, 20 locuri de parcare.

Ca facilităţi pentru clienţii tip IMM, centrul dispune de sală de conferinţe şi o sală de întâlniri complet mobilate şi echipate, centre de copiere- printare şi câte două bucătării pe fiecare etaj, reţea de date-voce.

La promoţia de Black Friday se oferă 3 luni de grace şi fit-out inclus (mochetă, partiţii, cablare).

3. Atlantic BC acordă o lună gratis plus o reducere de 9% a chiriei!

Atlantic BC este o clădire nouă de birouri situată în zona de centru –nord, pe Clucerului, dispusă pe subsol, parter, cinci etaje şi un etaj retras. Suprafeţele disponibile la închiriere sunt cuprinse între 188 – 448 mp.

La promoţia de Black Friday se oferă o lună gratis plus o reducere de 9% a chiriei! Adică în loc de 12 euro/mp/lună, se poate închiria la 11 euro euro/mp/lună plus o lună gratis.

4. Vilă în zona Domenii, cu 5 luni scutite de chirie pentru un contract cu o perioadă de cinci ani!

Vila din Domenii, construită recent are o suprafaţă închiriabilă de 460 mp si este dispusă pe demisol, parter, etaj şi mansardă.

La promoţia de Black Friday se oferă o lună liber la chirie pe an, adică la un contract de 5 ani se oferă 5 luni gratis.

5. O lună liber la chirie şi 10% reducere la chirie la Castel Caro

Castel Caro reprezintă componenta de birouri din cadrul Complexului Multifuncţional Caro Club, din zona Barbu Văcărescu, cel mai nou şi în vogă pol de birouri al Bucureştiului.

Alături de clădirea de birouri Castel Caro, unde mai este disponibilă doar o suprafaţă de 400 mp, pe care ESOP Consulting o promovează de Black Friday, Caro Club oferă multiple facilităţi chiriaşilor săi: acces la complexul hotelier Caro, cu 188 camere clasificate între 2 şi 4 stele, centru de conferinţe, două restaurante, centru SPA, piscină, sală de fitness, 400 locuri de parcare.

La promoţia de Black Friday se oferă o lună liber la chirie, plus o reducere de 10% la chirie, pentru clienţii care semnează un contract între 22 şi 28 noiembrie 2013.

PROCEDURA DE ACORDARE A REDUCERILOR
Beneficiază de promoţia de Black Friday orice client care semnează între vineri, 22 noiembrie 2013 şi vineri 29 noiembrie 2013 un agreement de tip H.O.T. (condiţii comerciale principale de închiriere) şi un contract de închiriere în baza acestui agreement în maximum 15 zile după acesta.

Mai multe imagini ale celor cinci clădiri şi detaliile lor tehnice le găsiţi pe site-ul www.esop.ro.

- Publicitate -

LPP a deschis al doilea depozit din România, dedicat vânzărilor online

Unitatea de 40.000 mp din România este al doilea centru de fulfillment gestionat de grupul polonez LPP în țara...

Al doilea Annabella Retail Park se deschide pe 1 august, la Râmnicu Vâlcea

Al doilea strip-mall Annabella Retail Park se va deschide pe 1 august la Râmnicu Vâlcea. Acesta are o suprafață...