Black Friday în imobiliare

Compania imobiliara Premier lanseaza vineri, 22 noiembrie 2013, Black Friday in imobiliare.

Concret, in perioada dintre 22 si 29 noiembrie, compania va ofera discounturi semnficative de pret pentru diverse tipuri de locuinte, aflate atat in ansambluri proaspat construite, cat si in blocuri vechi, toate situate in Zona de Sud a Capitalei.

Proiectul Dream Residence da startul acestei saptamani speciale, oferind un apartament cu doua camere si suprafata de 58 mp utili, la un pret mai mult decat promotional de 37.640 euro (pret redus de la 43.900 euro).

Cate 5.000 de euro va ofera discount si de la dezvoltatorii unor imobile cu regim mic de intaltime situate in Popesti Leordeni, in apropierea statiei de metrou Dimitrie Leonida. Este vorba de imobile cu 1 sau 2 etaje si mansarda, constructii recente si moderne, finisate complet si bransate la toate utilitatile. In aceasta directie va propunem:

  • apartament cu 2 camere si suprafata de 40 mp utili la numai 28.000 euro (pret redus de la 33.000 euro);
  • apartament cu 3 camere si suprafata de 79 mp utili, situat la mansarda, la doar 49.000 euro (pret redus de la 54.000 euro).

Daca in cazul ansamblurilor rezidentiale noi promotia este facuta in parteneriat de catre Compania Premier Imobiliare si dezvoltatorii proiectelor imobiliare respective, in cazul blocurilor vechi, reducerea vine strict din partea companiei noastre, care renunta, pentru aceasta perioada, la orice comision si profit din vanzarea locuintelor aflate in promotie.

Astfel, saptamana reducerilor imobiliare in sectorul 4 va aduce in atentie:

  • garsoniera situata la etajul 1 in bloc cu patru nieveluri, zona Berceni – numai 24.000 euro (pret redus de la 29.000 euro);
  • apartament cu 2 camere aflat la etajul 2 in bloc de 8 niveluri, amplasat pe Soseaua Oltenitei, la pretul de 42.500 euro (pret redus de la 47.000 euro – discount de “doar” 4.500 euro);
  • apartament de 3 camere, la etajul 3 in bloc de 4 niveluri, zona Metalurgiei – Covasna, la doar 49.900 euro (discount de 5.500 de euro din pretul initial de vanzare de 55.400 euro).

Acestea sunt doar o parte dintre unitatile locative cu care Premier Imobiliare intampina Black Friday. Motivul principal pentru care am ales perioada dintre 22 si 29 noiembrie este faptul ca, numai doua zile mai tarziu este 1 decembrie, Ziua Nationala a Romaniei. In aceasta directie, intreaga noastra echipa spera ca aceasta saptamana de promotii va face nu mai putin de 25 de familii cu adevarat fericite, si care vor incepe luna decembrie intr-o noua locuinta. Acasa.

Pentru restul de detalii legate de promotia “Black Friday in imobiliare”, va invitam pe site-ul companiei noastre la adresa: www.premierservice.ro.

- publicitate -