Black Friday de Valentine’s la Altex

Altex lanseazã o nouã campanie promoționalã Black Friday în perioada 12-15 februarie.
Reduceri de pânã la 80% la peste 1000 de produse vor fi disponibile atât pe altex.ro cât și în magazine. Mai mult, doar pe durata promoției, clienții au posibilitatea de a opta la cumpãrarea oricãrui produs pentru un numãr promoțional de 20 de rate fãrã dobânda, folosind cardurile de cumpãrãturi.

Promoția va include smartphone-uri de la 179.9 lei, televizoare LED de la 599.9 lei, laptop-uri de la 799.9 lei sau tablete de la 199.9 lei. Reduceri semnificative de pânã la 56% vor fi și la electrocasnicele mici, precum aspiratoare, fiare de cãlcat și storcãtoare de fructe sau de pânã la 40% la aragazuri, plite electrice, aparate frigorifice și mașini de spãlat. Oferta este valabilã în limita stocurilor disponibile și se supune unor termeni și condiții.

În plus fațã de prețurile cele mai mici din piațã cu care sunt deja obișnuiți, clienții au la dispoziție și servicii care îmbunãtãțesc experiența la achiziționare, precum soluțiile de finanțare flexibile, extragaranția sau instalarea produselor achiziționate la domiciliu. De asemenea, cei care aleg sã vinã în magazinele Altex au posibilitatea de a testa, de a compara, de a primi un sfat de la specialiști și de a intra în posesia produsului în momentul luãrii deciziei.

- Publicitate -

7 din 10 români cred că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online

7 din 10 români consideră că este mai puțin stresant să acceseze un credit 100% online decât unul tradițional,...

Lidl deschide un nou magazin în orașul Sânnicolau Mare, județul Timiș

Lidl deschide un magazin în Sânnicolau Mare, județul Timiș, pe data de 15 aprilie. Acesta este situat pe Calea...