Bittnet își finanțează extinderea printr-o nouă emisiune de obligațiuni

Bittnet (BNET), prima companie IT din România care s-a listat pe piața AeRO operată de Bursa de Valori Bucuresti (BVB), a emis cea de-a doua emisiune de obligațiuni corporative, în valoare totală de 4,5 milioane de lei, care intră la tranzacționare pe 28 noiembrie în cadrul Sistemului Alternativ de Tranzacționare administrat de BVB.

Destinația principală a fondurilor atrase este finanțarea achiziției companiei Gecad Net, fondată şi controlată anterior de antreprenorul Radu Georgescu.

Noua emisiune are loc la doar 14 luni de la intrarea la tranzacționare a primei emisiuni de obligațiuni corporative, care a avut o valoare de 4,18 milioane lei.

„Bittnet este cel mai bun exemplu despre cum poate o companie listată să folosească în mod extins oportunitățile oferite de piața de capital pentru a-și finanța dezvoltarea. Compania a făcut pasul spre piața de capital în 2015 odată cu listarea pe piața AeRO, a emis apoi drepturi de preferință și a lansat două emisiuni de obligațiuni corporative în valoare totală de aproape două milioane de euro,” a declarat Lucian Anghel, președintele BVB. 

- Publicitate -

Ultimele

Românii plătesc cel mai puțin pentru mâncarea tradițională de sărbători

Gospodăriile românești vor plăti mai puțin de 18 euro pentru mâncarea tradițională de Crăciun, cel mai mic cost dintre...