Bitcoin nu a reușit să își revină în ultima săptămână și rămâne la o valoare în jur de 40.000 euro

Bitcoin nu a reușit să își revină în ultima săptămână și s-a tranzacționat cu puțin deasupra nivelului de 40.000 de dolari. Criptoactivul a scăzut cu aproape 6% de la o săptămână la alta.

Criptoactivul a început lunea trecută la peste 43.000 de dolari, dar a scăzut pe parcursul săptămânii și se tranzacționează acum chiar sub 40.700 de dolari pe platforma eToro.

Pe de altă parte, comisioanele pentru tranzacțiile cu Bitcoin au atins cel mai ridicat nivel din ultimele 20 de luni, tranzacția medie costând aproximativ 40 de dolari, potrivit datelor BitInfoCharts.

Creșterea recentă a costurilor de tranzacție vine datorită unui nou impuls din partea înscrierilor în Bitcoin Ordinals. Taxele se află la cel mai ridicat nivel din aprilie 2021.

Între timp, Ether a scăzut cu peste 7% săptămâna trecută, după ce a început lunea trecută la peste 2.300 de dolari, coborând pe parcursul săptămânii și tranzacționându-se acum în jurul valorii de 2.150 de dolari.

CITEȘTE ȘI: Revolut se lansează și în Statele Unite ale Americii

- Publicitate -

România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane metri pătrați

În prezent, România are un stoc total de retail modern de peste 4,3 milioane de metri pătrați, din care...

Kingfisher, proprietarul Brico Depot, deschide un hub tehnologic în Cluj-Napoca

Kingfisher, compania internațională de bricolaj care deține B&Q, Screwfix, Castorama și Brico Depot, deschide un hub tehnologic la Cluj-Napoca,...