Bitcoin a depășit 50.000 de dolari pentru prima dată din luna mai

Bitcoin a depășit pragul de 50.000 de dolari pentru prima dată din luna mai a acestui an, iar PayPal va tranzacționa criptomonede în Marea Britanie, arată o analiză eToro.

Bitcoin a început săptămâna trecută să se tranzacționeze la mijlocul intervalului de 46.000 de dolari, înainte de a scadea la 44.000 de dolari joi.

De atunci, a înregistrat o nouă creștere de sfârșit de săptămână, crescând de la un minim de 44.177 dolari și tranzacționându-se în jurul valorii de 50.147 dolari astăzi.

Ethereum a avut o săptămână la fel de tumultoasă, coborând de la puțin sub 3.300 de dolari la mai puțin de 3.000 de dolari la mijlocul săptămânii.

De atunci, însă, s-a redresat și se tranzacționează acum în jurul valorii de 3.325 de dolari – cel mai ridicat nivel de la sfârșitul lunii mai a acestui an.

PayPal va tranzacționa criptomonedă în UK

Știrea momentului este că PayPal și-a anunțat intenția de a permite utilizatorilor din Marea Britanie să cumpere și să vândă token-uri cripto începând cu această săptămână.

Utilizatorii vor putea să dețină un coș de patru criptoactive – bitcoin, ethereum, litecoin și bitcoin cash, dar nu este clar dacă se va permite efectuarea de plăți în respectivele criptomonede.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...