Billa a deschis un magazin la Targu Mures

sursa foto: iploiesti.ro

Billa a anunţat deschiderea primului sau magazin din Tîrgu-Mureş, ajungând astfel la 64 de unităţi. Noul magazin din Tîrgu-Mureş se află pe  Bulevardul 1848 nr. 46A şi dispune de un spaţiu de vânzare de 840 mp, unde se găsesc peste 7.000 de articole.

„Ne bucurăm că a venit momentul deschiderii primului magazin Billa din Tîrgu-Mureş, un oraş pe care ne doream demult să îl marcăm pe harta reţelei noastre naţionale”, a declarat, într-un comunicat, Sorana Georgia, director general al Billa România.

Spatiul a apartinut in trecut MiniMax, fiind preluat si remodelat de Billa dupa intrarea Mercadia in insolventa.

Billa face parte din grupul REWE International AG şi este liderul de piaţă în Austria pe sectorul de produse alimentare şi de drogherie. La nivel internaţional REWE are un număr total de 72.000 angajaţi care lucrează în aproximativ 3.600 de magazine. În anul 2010, cifra de afaceri a companiei a crescut la 11,84 miliarde de euro.

BILLA este prezentă pe piaţa din România din februarie 1999 când a deschis primul supermarket din Bucureşti. În prezent, BILLA operează 64 de magazine în cele mai importante oraşe din România.

- Publicitate -

Trăiește în confort și eleganță aproape de munte. Descoperă apartamente exclusiviste și casele de lux integrate în peisajul montan

Cum te-ai simți dacă ai începe fiecare zi respirând aerul curat de munte de pe terasa locuinței tale? Acest...

Cum funcționează PENNY Iuliu Maniu, primul magazin autonom al rețelei

PENNY deschide în 29 mai, la București, primul magazin autonom, în care articolele sunt scanate automat, prin intermediul unui...