Billa deschide două magazine noi

sursa foto: market.brasov2u.ro
sursa foto: market.brasov2u.ro

Billa deschide azi la Râşnov cel de-al 75-lea magazin al reţelei. Supermarketul va oferi clienţilor peste 8.500 de articole.

„Inaugurarea noului magazin Billa continuă strategia de expansiune a companiei prin care oferă clienţilor produse de calitate la cel mai bun preţ şi într-o largă varietate de sortimente. Ne bucurăm că putem rămâne aproape de consumatorii noştri din toată ţara şi vom continua să identificăm oportunităţi de dezvoltare, astfel încât tot mai mulţi clienţi să beneficieze de ofertele şi serviciile noastre”, a declarat Sorana Georgia, director general Billa România.

Magazinul din Râșnov pun la dispoziţie clienţilor o multitudine de produse, precum: fructe şi legume livrate proaspăt în fiecare zi, produse de panificaţie şi patiserie pregătite în cuptoarele proprii din magazin sau produse preparate şi semipreparate de la vitrina de Delicatese.

Clienţii vor avea parte şi de un bogat sortiment de carne proaspătă, precum și o multime de alte produse, de la alimente de bază sau băuturi, până la articole cosmetice şi de menaj.

Magazinul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 lei din valoarea bonului de casă, clienţii vor primi un bon valoric de 10 lei, în perioada 10 – 24 octombrie 2013.

Tot astăzi se deschide și primul magazin din Cernavodă, situat pe strada Cazărmii, nr. 1 și va oferi clienților peste 7.000 de produse.

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...