All the European investment, retail, real estate, office and industry news in English language

vineri | 4 decembrie | 2020
9.1 C
București

Billa deschide al treilea magazin din Timișoara

sursa foto: market.brasov2u.ro
sursa foto: market.brasov2u.ro

Mâine, 31 noiembrie, Billa deschide un nou magazin în Timișoara, cel de-al treilea din oraș și ridică numărul rețelei naționale la 80 de unităţi.

Supermarketul este situat pe strada Ranetti numărul 28 (intersecție cu Liviu Rebreanu) și va oferi clienților peste 8.500 de produse.

- PUBLICITATE -

„Noul magazin din Timișoara atestă importanța pe care compania BILLA România o atribuie strategiei de expansiune, prin care dorește să ofere clienților produse de calitate la cel mai bun preţ. Pentru noi reprezintă o mare bucurie inaugurarea celui de-al III-lea supermarket din Timișoara și dorim prin toate aceste noi magazine să ajungem la cât mai mulți clienți din țară“, a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Magazinul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă, clienții BILLA România vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 31 octombrie – 06 noiembrie 2013. În plus, cei care calcă pragul noului magazin vor beneficia de o mulțime de promoții speciale de deschidere.

Orarul de funcționare al supermarketuluidin Timișoarava fi de luni până sâmbătă de la 7 la 22, iar duminică de la 8 la 22.

- PUBLICITATE -