Billa a ajuns la 70 de magazine

sursa foto: adevarul.ro

Billa a deschis ieri, 6 decembrie, două noi magazine, unul în Mangalia si cel de-al doilea în Slatina.

 

Primul magazin pe care Billa îl deschide în Mangalia se va afla pe Strada Portului, nr 44A, cu un spațiu de vânzare de 857 mp și peste 7800 articole. Orarul de functionare al magazinului va fi de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminica de la 8 la 21.

În cel de-al doilea magazin Billa din Slatina consumatorii vor avea la dispoziție o gamă largă de articole, de peste 7800 produse și un spatiu de vanzare de 918 mp. Magazinul va fi situat în Aleea Muncii, nr. 2. Orarul de funcționare va fi de luni până duminică de la 8 la 22.

2012 se dovedește un an foarte bun pentru noi: am ajuns iată, la 70 de unități în România, dupa ce și săptămâna trecută am inaugurat noi magazine. Ne vom continua planurile de expansiune până la finalul anului, cât și în 2013, pentru a fi cât mai aproape de clienții noștri”, a declarat Sorana Georgia Director General Billa România.

Cele două unități nou deschise vor avea parte de o promoție specială: pentru cumpărături de peste 50 de RON clienții BILLA vor primi un bon valoric de 10 RON, în săptămâna 6-12 decembrie.

Pe lângă aceasta, toți cei care vizitează noile magazine BILLA se vor bucura de o mulțime de promoții speciale la deschidere.

 

- Publicitate -

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud devine ATAC Hiper Discount

Hipermarketul Auchan Târgu Mureș Sud, situat pe bulevardul 1 Decembrie 1918, devine ATAC Hiper Discount by Auchan. Unitatea comercializează...

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...