Billa a deschis a doua unitate din Târgu Mureș

 

sursa foto: market.brasov2u.ro
sursa foto: market.brasov2u.ro

Billa continuă extinderea rețelei de magazine şi anunță inaugurarea celui de-al doilea magazin din Târgu Mureș, ridicând numărul rețelei naționale la 82 de unităţi.

Magazinul situat pe strada Moldovei numărul 18 va fi deschis din data de 28 iunie.

Noul magazin din Târgu Mureș va oferi clienților 6.200 de articole într-un spațiu de vânzare de peste 500 mp.

„Inaugurarea unui nou magazin BILLA în Târgu Mureș continuă strategia noastră de expansiune prin care oferim clienților produse de cea mai bună calitate. Ne bucurăm că putem rămâne aproape de clienții noștri din toată ţara și vom continua să identificăm noi oportunităţi de dezvoltare pe parcursul acestui an” a declarat Sorana Georgia, Director General BILLA România.

Magazinul din Târgu Mureș pune la dispoziţia clienților o multitudine de produse, precum: fructe, legume, produse de panificație și patiserie, dar şi un bogat sortiment de carne proaspătă.

Supermarketul se va deschide cu o promoţie specială: pentru fiecare 50 RON din valoarea bonului de casă, clienții BILLA România vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 28 iunie – 2 iulie 2014.

La magazinul din Târgu Mureș clienții își vor putea face cumpărăturile de luni până sâmbătă, de la 7 la 22, iar duminică de la 8 la 22.

- Publicitate -

Ultimele

Apartamentele cu două camere au fost cele mai căutate în acest an în București

În București, cele mai căutate apartamente pentru închiriere și vânzare, în perioada ianuarie-octombrie 2023, au fost apartamentele cu două...