Bilete distribuite de Eventim în rețeaua Carrefour

Începând cu luna aprilie, clienții hipermarketurilor Carrefour din întreaga țară pot achiziționa bilete la evenimentele distribuite de Eventim, direct de la Biroul de Recepție Clienți aflat la intrarea în magazine.

„Carrefour și Eventim extind o colaborare de succes, venind din nou în întâmpinarea iubitorilor de distracție. Cele mai mari concerte din România, cele mai importante evenimente culturale și sportive, pentru toate acestea, dar și pentru sute de alte evenimente din țară și din întreaga Europă, biletele se vor găsi acum și în orice hipermarket Carrefour. Le mulțumim partenerilor de la Carrefour pentru profesionalismul lor desăvârșit și suntem siguri că rezultatele vor veni foarte rapid” a declarat Valentin Vasiloiu, Director Executiv Eventim.ro.

„De acum este mult mai ușor să ne asigurăm un loc la cele mai importante festivaluri, concerte sau evenimente din România sau din afara țării. Tot ce trebuie să facem este să mergem la cel mai apropiat hipermarket Carrefour pentru a achiziționa biletul sau biletele dorite. Ne bucurăm să putem oferi acest nou serviciu clienților noștri prin parteneriatul cu Eventim.” a declarat Teodora Juravle, Manager Comunicare Marketing, Carrefour România.

- Publicitate -

Aproape de 200.000 de investitori pe piața de capital din România

Numărul investitorilor pe piața de capital autohtonă a continuat să crească și a ajuns la 191.743 la finalul primului...

TAROM vinde bilete de avion la prețuri speciale, începând de la 125 euro

În perioada 14-16 iunie 2024 compania aeriană TAROM dă startul unei oferte cu tarife începând de la 125 euro...