Biano a lansat o secțiune de mobilier și decorațiuni sustenabile

Marketplace-ul home & deco Biano a creat o nouă categorie, Biano ECO, unde utilizatorii pot găsi mobilier și accesorii sustenabile pentru casă.

În noua categorie ECO se găsesc peste 9.000 de piese de mobilier și accesorii din materiale durabile și variante ecologice ale produselor de masă.

Produsele din secțiunea ECO vor fi clasificate exclusiv pe baza datelor furnizate de magazinele online partenere, care sunt active pe Biano.

În plus, vizitatorii Biano vor avea două filtre noi la căutarea de produse eco-friendly.

Filtrul de materiale sustenabile grupează produse fabricate din materiale sustenabile și ușor de reciclat, precum in, lână, cânepă sau lemn masiv, printre alte materiale durabile.

Filtrul pentru produse ecologice grupează produse realizate din alternative la produsele realizate pe scară largă, precum coșuri de reciclare, plite cu inducție, lumânări din soia, etc.

Categoria este disponibilă pe platformele Biano și din Ungaria, Cehia, Slovacia și Cehia.

- Publicitate -

Netflix domină piața de streaming locală. Cum se clasează competitorii

Românii iubesc Netflix, platforma americană de streaming fiind lider după numărul de abonați în țara noastră, cu o cotă...

Aproape 1 milion de persoane cu dizabilități erau înregistrate la finalul anului 2023

La finalul anului 2023 a fost înregistrat un număr de 923.578 persoane, dintre care 98,28% (907.715 persoane) care se...