BestJobs publică gratuit anunțurile pentru joburi remote

BestJobs permite angajatorilor să posteze gratuit, în perioada următoare, anunțuri cu joburi de la distanță. Demersul BestJobs vine în contextul nevoii tot mai mari a companiilor de a se alinia la noul mod de lucru în contextul epidemiei de Coronavirus.

„Lucrul de la distanță este prima măsură impusă în contextul epidemiologic actual pentru protejarea sănătății angajaților. Astfel, companiile se repliază și sunt practic în plin proces de adaptare la nevoile estimate de recrutare, în funcție de scenariile pe care fiecare își bazează planul de continuitate a business-ului. Numărul anunțurilor pentru poziții la distanță este așadar așteptat să crească în perioada următoare, iar în acest context am decis să venim în sprijinul companiilor să găsească mai ușor angajații de care au nevoie”, spune Dan Puică, CEO BestJobs.

Pentru a putea publica gratuit un anunț de recrutare pentru poziții cu activitate la distanță, companiile trebuie să selecteze, în platforma BestJobs, categoria „remote” din rubrica „Tip de angajare”.

De la începutul acestui an, BestJobs a înregistrat o creștere cu 30% a numărului de joburi remote, față de aceeași perioadă a anului trecut. Cele mai multe astfel de poziții vizează specialiști în IT/Telecom, vânzări, management și marketing.

În total, numărul de locuri de muncă scoase la concurs prin intermediul Bestjobs a fost, anul trecut, de aproape 250.000 de joburi, iar compania a intermediat angajări pentru un număr de peste 10.000 de companii și a atras peste 8 milioane de aplicări.

- Publicitate -

Salteaua perfectă pentru un somn odihnitor

Somnul este o parte esențială a unei vieți armonioase din toate punctele de vedere. O rutină de odihnă corespunzătoare...

OMV modernizează rețeaua de stații de carburanți din Europa Centrală și de Est

OMV va introduce, în următorii trei ani, o nouă identitate de brand în șapte țări din Europa Centrală și...