BestJobs introduce eticheta „Ukrainian friendly job”

BestJobs sprijină integrarea socială a refugiaților din Ucraina și introduce o etichetă specială „Ukrainian friendly job UA”.

Astfel, companiile care doresc să angajeze cetățeni ucraineni pot marca pozițiile potrivite pentru acești candidați direct în platformă, pentru o identificare mai ușoară.

În plus, candidații ucraineni vor găsi pe platforma de recrutare online un filtru de căutare al acelor joburi marcate astfel, pentru a le facilita aplicarea.

De asemenea, ei pot suna la telefon (+40) 31 710 4230, unde vor primi suport în limba engleză pentru identificarea joburilor potrivite și pentru asistență în procesul de recrutare.

În ultimele zile, zeci de mii de cetățeni ucraineni și-au părăsit casele și joburile și au intrat pe teritoriul României în încercarea de a se proteja de conflictul militar din țara lor.

Cetățenii ucraineni se pot angaja pe teritoriul țării noastre și nu necesită aviz de angajare pentru o perioadă de 9 luni dintr-un an calendaristic.

În acest timp pot înainta demersurile legale pentru a dobândi statutul de refugiat, prin care au acces la asigurări sociale și de sănătate.

CITEȘTE ȘI: România, în topul celor mai bune țări din lume de unde să lucrezi remote

- publicitate -