BestJobs introduce eticheta „Ukrainian friendly job”

BestJobs sprijină integrarea socială a refugiaților din Ucraina și introduce o etichetă specială „Ukrainian friendly job UA”.

Astfel, companiile care doresc să angajeze cetățeni ucraineni pot marca pozițiile potrivite pentru acești candidați direct în platformă, pentru o identificare mai ușoară.

În plus, candidații ucraineni vor găsi pe platforma de recrutare online un filtru de căutare al acelor joburi marcate astfel, pentru a le facilita aplicarea.

De asemenea, ei pot suna la telefon (+40) 31 710 4230, unde vor primi suport în limba engleză pentru identificarea joburilor potrivite și pentru asistență în procesul de recrutare.

În ultimele zile, zeci de mii de cetățeni ucraineni și-au părăsit casele și joburile și au intrat pe teritoriul României în încercarea de a se proteja de conflictul militar din țara lor.

Cetățenii ucraineni se pot angaja pe teritoriul țării noastre și nu necesită aviz de angajare pentru o perioadă de 9 luni dintr-un an calendaristic.

În acest timp pot înainta demersurile legale pentru a dobândi statutul de refugiat, prin care au acces la asigurări sociale și de sănătate.

CITEȘTE ȘI: România, în topul celor mai bune țări din lume de unde să lucrezi remote

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...