În Berceni se va construi un micro-oraș

.
.

1.000 de apartamente si o promenada comerciala de 4.000 de mp vor fi dezvoltate in urmatorii doi ani in sudul Capitalei, in spatele Grand Arena.

Proiectul va fi compus din 24 de blocuri si va avea 4 faze de constructie. Primele 6 blocuri, care vor totaliza 200 de apartamente vor fi finalizate in mai 2014, iar intreg ansamblul urmeaza sa fie livrat in decembrie 2015. Prima faza de constructie va presupune o investitie de 10 mil. euro in timp ce intreg proiectul va costa 40 mil. euro, spun oficialii dezvoltatorului. Constructorul proiectului va fi chiar societatea Delta ACM, una dintre cele mai mari societati de profil.

Investitia provine din fonduri proprii.

Pe langa apartamente proiectul va include si o promenada comerciala de 4.000 mp care va include magazine, sali de sport, saloane de infrumusetare, unitati medicale si de invatamant, gradinita, after-school, cafenea, supermarket-uri sau showroom-uri. In total in proiect vor fi circa 100 de spatii comerciale.

Preturile in cadrul proiectului sunt de 825 euro pe mp. Astfel, spre exemplu o garsoniera de peste 31 mp utili costa 22.500 euro (TVA inclus), un apartament de doua camere de peste 44,5 mp utili costa 32.500 euro (TVA inclus), in timp ce preturile apartamentelor de 3 camere sunt de 60.000 euro (TVA inclus) pentru o suprafata de 73 mp utili, potrivit datelor companiei Sud Rezidential, agentia care are in portofoliu acest proiect.

“Vista Rezidential Concept este cu siguranta, unul dintre cele mai indraznete proiecte din portofoliul nostru”, spune Catalin Grigore, directorul general al Sud Rezidential, care a adaugat ca “elementul cheie prin care Vista Rezidential Concept se distinge de proiectele imobiliare clasice este noutatea promenadei uimitoare, strajuita pe laterale de spatii comerciale”.

Sudul Capitalei este una dintre cele mai dinamice zone in ceea ce priveste dezvoltarea de locuinte noi, peste 2.000 de unitati locative fiind in constructie sau in proiect aici.

 

- Publicitate -

Ultimele

Groupe Atlantic deschide prima fabrică din România în județul Prahova

Groupe Atlantic, companie din industria HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România,...