BeeFast duce serviciile de curierat rapid și în Brașov

Start-up-ul de curierat și tehnologie BeeFast își extinde activitatea în Brașov, începînd cu data de 1 noiembrie.

Pentru prima lună de funcționare, compania estimează o medie de 100 comenzi pe zi, iar până la sfârșitul anului să ajungeă la o medie de 250-300 comenzi/zi.

Cifrele sunt la o treime din numărul de comenzi livrate zilnic în București- Ilfov.

O dată cu lansarea în Brașov, primii 50 de clienți BeeFast beneficiază de dezvoltarea magazinului online și de integrarea soluției de livrare gratuită.

Comenzile plasate prin intermediul platformei vor fi livrate într-un timp mediu de 35 minute, comparativ cu timpul mediu de 55 minute pentru zona București-Ilfov.

Prețul pentru fiecare livrare este de 15 lei, indiferent de numărul de kilometri. Clienții care vor integra BeeFast în opțiunile de livrare vor primi o reducere de 10% pentru primele trei luni de contract.

Program extins de livrare în București

În octombrie, compania a prelungit programul de livrare în București până la miezul nopții, funcționând între orele 10.00-24.00.

Schimbarea a venit din cauza cererilor în creștere pentru livrările din a doua zi, în special pentru clienții HoReCa, dar și pentru produsele farmaceutice și alimentare.

În București, comenzile înregistrate în prima parte a zilei (10.00-15.00) reprezintă în prezent 53% din livrări, concentrate în principal în pauza de masă.

Livrările solicitate pentru a doua parte a zilei reprezintă 47% din total, iar estimările arată că procentele vor fi similare pentru clienții din Brașov.

- Publicitate -

Extreme weather sends breakfast food prices soaring by 55% in a year

The cost of commodities that make up a typical breakfast has soared 55% in a single year, led by...

Prețurile alimentelor pentru micul dejun au crescut cu 55% într-un singur an

Costul produselor de bază care alcătuiesc un mic dejun tipic s-a majorat cu 55% într-un singur an, în urma...