BCR reduce dobanda cu 0,4% la creditele ipotrecare

.
.

BCR a redus dobanda la creditele garantate cu ipotecă imobiliară acordate în lei – Casa Mea şi Maxicredit – pentru clientii retail cu 0,4%.

 

„Oferim clienţilor noştri o dobândă specială incepand de la 8,67% dobândă variabila pe toată perioadă de creditare (DAE 9,12%) şi 8,9% dobândă fixă pe primii 5 ani, ulterior variabilă (DAE 9,23%) pentru creditele pentru casa în lei. Totodata venim in sprijinul clientilor nostri si le oferim gratuit poliţa de asigurare facultativă a imobilului, pe toată perioada de creditare. Aceasta reducere a dobanzii creditelor in lei subliniaza angajamentul BCR pentru creditarea in moneda nationala si consolideaza pozitia BCR ca şi principal creditor ipotecar”, a declarat Ioana Mihai, Sef Departament Credite Garantate din cadrul BCR.

 

Creditul ipotecar/imobiliar CASA MEA BCR permite clientilor sa isi cumpere sau sa isi construiasca o locuinţă în regie proprie cât şi prin intermediul unei firme de construcţii, sa-si modernizeze casa sau, pur şi simplu, sa-si refinanţeze un credit pentru casă contractat anterior. Avansul pentru acest tip de credit este de numai 15%, creditul putand fi acordat pe o perioada de 30 de ani.

 

In cazul creditelor de nevoi personale garantate cu ipoteca (Maxicredit BCR), dobanzile pornesc de la 8,9%, pentru clientii care isi incaseaza salariul in cont la BCR. Creditul de nevoi personale cu ipoteca Maxicredit BCR permite clientilor sa foloseasca banii in orice scop, inclusiv pentru refinanţarea creditelor contractate anterior la BCR sau alte bănci. Creditul se acordă fără aport propriu iar riscul valutar este ZERO.

 

BCR oferă gratuit asigurarea facultativă a imobilului, pe toată perioada de creditare, la OMNIASIG VIG.

 

BCR acceptă o gamă largă de venituri(salarii, pensii, chirii, dividende, venituri din străinătate, din activităţi independente sau orice alte surse de venit dovedite cu documente), realizate atât de către împrumutat, cât şi de pana la 3 coplatitori ce pot participa la credit şi oferă modalităţi flexibile de rambursare, fără a fi necesară deplasarea la bancă (ATM BCR sau Serviciul de efectuare operaţiuni prin canale alternative BCR). De asemenea, bancă oferă, contra cost, un plan de protecţie al veniturilor solicitantului de credit în cazul pierderii locului de muncă.

 

“Lipsa comisionului lunar de administrare, reducerea dobanzii cu 0,2 puncte procentuale pentru clientii care incaseaza salariul la BCR, inexistenta riscului valutar si posibilitatea de a controla bugetul datorita ratelor lunare fixe in cazul creditelor cu dobanda fixa in primii 5 ani reprezinta doar cateva din avantajele creditelor garantate cu ipotecă oferite de BCR. Un avantaj major in cazul creditului ipotecar CASA MEA BCR il reprezinta posibilitatea obtinerii de catre client a aprobarii financiare, valabile 90 de zile, anterior gasirii imobilului ce se doreste a se achizitiona, oferind in acest fel clientilor suficient timp pentru gasirea locuintei dorite. Totodata BCR acceptă în garanţie şi alte imobile decât cel achiziţionat din credit, care pot aparţine imprumutatului sau altor persoane (coplătitori, părinţi, fraţi, soţ/soţie etc.)”, a adaugat Ioana Mihai.

- Publicitate -

Burger King continuă expansiunea pe plan local cu un restaurant la Târgu Mureș

Burger King își continuă planul de expansiune în România și deschide un nou restaurant în Shopping City Târgu Mureș....

Lidl a ajuns la afaceri de 22,4 miliarde lei și un profit de circa un miliard de lei

Lidl a încheiat anul calendaristic 2023 cu o cifră de afaceri consolidată de 22,4 miliarde de lei net, un...