BCR lansează un credit pentru eficiență energetică destinat companiilor

BCR lansează creditul pentru eficiență energetică dedicat companiilor, ce va acoperi 85% din totalul estimat al investiției.

Sunt susținute proiectele de investiții în soluțiile care asigură un management mai bun al consumului de energie și/sau combustibil.

Finanțarea pentru eficiență energetică este destinată investițiilor în modernizarea echipamentelor, a liniilor tehnologice, dar și pentru reabilitarea termică a clădirilor.

Creditul pentru eficiență energetică este un produs de investiții irevocabil, non-revolving, ce poate fi accesat atât în lei, cât și în euro.

Care sunt proiectele eligibile pentru finanțare

Eficiență energetică clădiri: izolare termică; automatizarea clădirii; înlocuirea boielerelor cu pompe de căldură; modernizarea sistemului de iluminare; instalarea de valve termostatice.

Eficiență energetică producție: optimizarea sistemelor de aer comprimat; recuperarea de căldură „pierdută”; economizoare pentru boilere existente; înlocuirea motorului electric și a altor echipamente; variatoare de viteză.

Eficiență energetică energie regenerabilă și cogenerare: module fotovoltaice; sisteme solare pentru generare căldură; cogenerare/trigenerare de înaltă eficiență energetică.

- publicitate -