BCR George a ajuns la 1,6 milioane de utilizatori activi

Din totalul clienților BCR, 2,11 milioane sunt utilizatori de internet banking și mobile banking, dintre care peste 1,6 milioane de utilizatori activi de George, în creștere cu 28% an pe an.

În primele nouă luni ale anului au fost înregistrate vânzări digitale record prin George: 99% din conturile de economii și peste 60% din depozite sunt deschise prin intermediul aplicației.

Peste 127.000 de companii au fost înrolate în George pentru afaceri, platformă ce include un pachet complet: Digital Onboarding, Digital Overdraft și autentificare unică pentru operațiuni de business și personale.

Chatbot-ul ADA, asistentul virtual BCR, a purtat peste 277.000 de conversații, iar în aproximativ 32% dintre acestea a oferit informații personalizate (self service).

ADA are în prezent peste 40 de programe de finanțare mapate și a discutat în primele nouă luni din 2022 cu peste 7.000 de antreprenori pentru a-i ajuta în identificarea programelor de finanțare active care se pretează nevoilor de dezvoltare ale acestora.

CITEȘTE ȘI: Platforma BCR George ajunge la 1 milion de utilizatori activi

- Publicitate -

Flanco va construi primele magazine greenfield la Botoșani și Brașov

Primele magazine greenfield (construite de la zero) ale Flanco vor fi la Brașov și Botoșani, în acest sens retailerul...

American software company TaxDome enters the Romanian market

With a strong presence in the United States and a international footprint, TaxDome brings its platform to serve the...